Jumbo Career Sefa

Career Week

Main Partners

Vainu is een van de snelst groeiende tech-startups van Europa. We helpen bedrijven bij het efficient inrichten van hun commerciële proces door middel van Big Data en A.I.

Vainu is onderweg om de grootste bedrijfsdatabase ter wereld te creëren. Onze missie is om alles wat er ooit over bedrijven is geschreven geautomatiseerd te structureren zodat je er relevante conclusies uit kan trekken. Momenteel telt onze database meer dan 100 miljoen bedrijven, verrijkt met open en publieke data. Door middel van voorspellende modellen op basis van A.I. en machine learning kan Vainu aangeven op welke partijen bedrijven zich nú en in de toekomst moeten focussen. Op die manier ben je voor je concurrenten op het netvlies van je potentiële nieuwe klant.

Case description
In de case study is het de bedoeling potentiële klanten van Vainu te helpen door ons platform op de juiste manier in te zetten. Tijdens de case zullen we het hebben over hoe AI en big data een essentiële rol spelen bij het vinden van de beste sales leads. Je zult zelf het platform in duiken en je creativiteit moeten gebruiken om de juiste bedrijven te vinden tussen al die miljoenen partijen. Daarnaast zullen we focussen op het commerciële aspect van Vainu. Wat zijn de valkuilen? En bovenal, hoe zorg je ervoor dat de wereld gebruik gaat maken van een nieuwe, efficiëntere data-gedreven manier van sales? Help jij mee om onze tech-startup naar het volgende niveau te brengen?

Activity

  • Case – Digital day – Wednesday 13:00 – 15:30
  • Diner  – Digital day – Wednesday 18:00 – 20:00
Apply NOW