Elevation Group

ELEVATE EVERYTHING

Bij Elevation Group excelleren we op het gebied van IT Staffing. Iedere klant is uniek en vraagt om een op maat gemaakte oplossing als het gaat om personeel. Wij kunnen bemiddelen in individuele professionals, maar zeker ook in een uitgebreide oplossing. Daarin bieden wij gepersonaliseerde diensten aan die afgestemd zijn op de specifieke wensen van een klant of kandidaat. Want als zij succesvol zijn, dan zijn wij dat ook.

 

WE HIRE TALENT FOR ATTITUDE AND TRAIN FOR SKILLS

Elevation Group tilt jouw carrière naar een hoger niveau! Bij ons krijg je direct veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om snel door te groeien. Onze Elevation Academy en een cultuur vol uitdaging, inspiratie en motivatie zorgt er o.a. voor dat jij je ontwikkelt tot een ware professional. Natuurlijk houden we van hard werken, maar we staan ook stil bij onze successen die we het liefst samen vieren. Dus wil jij jouw carrière in een stroomversnelling brengen, bring it on. If you don’t rock the boat, you don’t get waves!

 

Studierichtingen

Focus op 3e en 4e jaars maar 2e jaars zijn uiteraard ook welkom.

We bieden voornamelijk startersbanen aan en daarnaast een aantal afstudeermogelijkheden en stages.

We zijn gefocust op studenten met een commerciële studie achtergrond. Wij hebben namelijk veelal rollen in de sales en/of accountmanagement. Studies zoals Business Administration, bedrijfskunde, business economics en HRM zijn voor ons relevante studies.