ITDS Business Consultants

Wij zijn ITDS Business Consultants

ITDS is een gevestigd Amsterdams adviesbureau voor o.a. financiële dienstverleners. Met een jong team werken we voor aansprekende Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen. Deze ervaring combineren we met diepgaande kennis van technologie, wetgeving en digital marketing. Op dat snijvlak liggen de oplossingen die het verschil maken.

In een wereld waarin steeds minder zeker lijkt, wil iedereen kunnen bouwen op een solide financiëlebasis. De branche staat ondertussen voor grote uitdagingen. Het moet digitaler en socialer, de wetgeving stelt nieuwe eisen, en de kosten moeten omlaag. Met 150 man en vrouw sterk denken, werken en ondernemen we mee met financiële dienstverleners. Samen houden we de financiële sector sterk. Zodat iedereen kan blijven rekenen op de zekerheid die men nodig heeft.

Wij dagen o.a. financiële dienstverleners uit om de volgende stap te zetten
We zien wat er kan, elke dag. Kansen op het gebied van technologie en projectmanagement. We zien waar banken, verzekeraars en pensioenfondsen naartoe kunnen – en hoe ze er komen. Daarom dagen we uit om mee te kijken. En de stap te zetten naar die nieuwe werkelijkheid.

We laten banken, verzekeraars en pensioenfondsen excelleren. Vandaag – en zeker morgen
Als er ooit een spannende tijd was om in de financiële dienstverlening te werken, is het vandaag. Verandering is de norm, spanning een constante. Dat maakt de toekomst onvoorspelbaar en onweerstaanbaar. Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners en zien kansen! Wij adviseren en implementeren en slaan een brug tussen business en IT. Dat is wat ITDS uniek maakt.

Samen brengen we de toekomst in de praktijk
Actuele kennis van de branche combineren we met een praktische visie op de technologie, wetgeving en digital business van morgen. We schakelen moeiteloos van social media naar risicomanagement en toekomstbestendig organiseren. Daarbij staan we open voor elke nieuwe weg. Want buiten de kaders begint vernieuwing écht.

Geïnteresseerd wat jouw toekomst mogelijkheden zijn bij ITDS en wil je meer weten over onze Traineeships in 2022, bekijk dan onze vacatures op onze website www.itds.nl of neem contact met ons op via emailadres traineeship@itds.nl of telefonisch via 020 – 22 60 110.

Wij nemen je mee in de wereld van Business Consultancy!

Graag tot ziens!