iTrainee

We know your struggle:

Je studie zit er (bijna) op! En wat wordt je volgende stap? Je bent talentvol, nieuwsgierig, ambitieus, geïnteresseerd in ICT en op zoek naar een succesvolle carrièrestart waarin je direct kunt laten zien wat je in huis hebt. Op een plek waar je je snel kunt door ontwikkelen, want je weet ook dat je nog veel moet leren. Aanbiedingen genoeg, maar hoe maak je de beste keuze? Waar kun je het meeste leren? Wat voor soort werk past het beste bij jou? En het allerbelangrijkste: waar word jij echt gelukkig van?

What we offer:

iTrainee helpt je bij deze zoektocht en geeft je carrière een succesvolle kickstart. Hoe we dat doen? Met een traineeprogramma voor SAP, de meest gebruikte bedrijfssoftware ter wereld. Na een intensieve selectieprocedure, volg je een SAP-opleiding van drie maanden waarin je je specialiseert in een functionele of technische richting en werkt aan je consultancyvaardigheden. Vervolgens ga je als trainee aan de slag bij het bedrijf dat het beste past bij jouw wensen en ambities. Dat kan een bekende organisatie in de vorm van een ‘end-user’ of een vooropstaande consultancy partij. En bevalt het zo goed als je had verwacht? Dan heb je jouw werkgever gevonden en is er een mooie SAP-toekomst voor je weggelegd! 

iTrainee is al voor honderden talentvolle jonge mensen de gouden springplank voor hun carrière geweest. Durf jij de selectie ook aan?