RSM

RSM is het snelst groeiende accountantskantoor van Nederland en een van de toonaangevende kantoren op het gebied van accountancy, belastingadvies en advies op het gebied van financiën en strategie. Wij zijn proactief en direct betrokken bij het succes van onze klanten, zowel nationaal als internationaal. Op dit moment staat RSM op plaats 6 van accountant- en belastingadvieskantoren met 860 vestigingen in 123 landen met in totaal 51.000 professionals.

RSM in Nederland
RSM biedt het kwaliteitsniveau van een groot kantoor met de nadruk op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. We vinden het belangrijk dat onze cliënten optimaal bediend worden door enthousiaste, betrokken en creatieve professionals. Daar zorgen onze meer dan 600 collega’s dagelijks voor. RSM in Nederland heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Venlo.

Contact
Heb jij vragen over een specifieke vacature of wil jij meer weten over de carrièremogelijkheden bij RSM? Neem dan contact op met Heaven Hogervorst via hhogervorst@rsmnl.nl of 0682268873.