SINCERIUS

OVER SINCERIUS
Wij zijn SINCERIUS, frontrunner in data-driven due diligence. We halen het maximale uit data voor onze klanten en vertalen dit naar een helder en compact advies. We leggen onze kwaliteitsstandaard hoog en werken hard. Hands-on. Spot-on. Oprecht.

SINCERIUS biedt next level Transaction Services en ondersteunt haar klanten in alle fasen van de investeringscyclus: met Financial Due Diligence, Business Intelligence Solutions en Performance Improvement.

Financial Due Diligence
De meeste financiële uitdagingen waar klanten onze hulp voor inroepen liggen op het gebied van fusies en overnames (M&A). Een koper of verkoper wil vaak snel weten met welke onderliggende winstgevendheid, financiële risico’s en kansen hij of zij in zijn waardering en onderhandeling met de tegenpartij rekening moet houden. Jaarlijks voeren wij zo’n 150 financial due diligence onderzoeken uit, hoofdzakelijk in opdracht van Private Equity partijen.

Business Intelligence Solutions
Ons in-house development team heeft de SINCERIUS Business Insight tool ontwikkeld waarmee alle financiële en operationele KPI’s en rapportages in één dashboard zichtbaar zijn voor onze klanten; realtime inzicht in de prestaties van hun onderneming en op maat gemaakt. De innovatieve analyse-tools die het BI-team ontwikkelt voor onze klanten, gebruiken wij uiteraard ook in onze financial due diligence onderzoeken. Zo bieden we next level Transaction Services.

Performance Improvement
Binnen een onderneming kan het (bijna) altijd beter: maar in de dagelijkse gang van zaken ontbreekt vaak de tijd om goede, diepgaande analyses te maken. SINCERIUS beschikt over de kennis en ervaring om een brede, frisse blik te werpen op een onderneming. We maken gerichte analyses en geven inzicht in welke strategie het beste gevolgd kan worden. We letten daarbij niet alleen op de cijfers, maar ook op de wereld achter de cijfers. We onderzoeken, interpreteren en geven een concreet en onderbouwd advies.

De SINCERIUS way of working
Met onze compacte teams van professionals kunnen wij altijd snel schakelen, de juiste risico’s afwegen en aandachtspunten signaleren die er werkelijk toe doen. Onze oplossingsgerichte mentaliteit en transparante aanpak leiden ertoe dat wij kernachtig en kwalitatief goed werk leveren.

Om onze dienstverlening next level te houden, blijven we onszelf steeds uitdagen en staan groei en ontwikkeling centraal. En daar profiteert niet alleen de klant van, maar ook jij. Ontwikkelen en groeien doe je bij ons door intensief samen te werken met ons ervaren en gedreven team in combinatie met een innovatief en eigenwijs opleidingsprogramma. Onze mensen zijn net even anders; net wat oprechter, toegankelijker, eigenwijzer en pragmatischer. Bij SINCERIUS mogen mensen open, eerlijk en kwetsbaar zijn. Samen zorgt dit voor een fijne en veilige leer- en werkomgeving én een steile leercurve.

Onze klanten
SINCERIUS adviseert nationale en internationale klanten met een focus op Nederlandse Private Equity partijen. Tot onze vaste opdrachtgevers behoren onder andere Mentha Capital, Gilde Healthcare, Capital A, Rabo Investments en ING Corporate Investments.

We hebben inmiddels een stevige reputatie opgebouwd binnen de M&A wereld. Sinds 2013 zijn we bijna elk jaar genomineerd voor de M&A Awards in de categorie ‘Best Transaction Services Advisor’. In 2018 hebben we gewonnen, in 2019 zijn we zelfs twee keer genomineerd, ook in 2020 was er weer een nominatie en in 2021 hebben we weer gewonnen.

Are you getting the full picture?
Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die kunnen in- en uitzoomen bij data. Naar mensen die verbanden tussen cijfers kunnen zien, snel tot de kern kunnen doordringen en oog voor detail hebben. Kortom, the full picture kunnen zien. Jij brengt ons analytische skills en een ondernemende mindset, wij zorgen voor een steile leercurve, goede arbeidsvoorwaarden en een team vol fijne en gedreven collega’s.

Heb je een economische, kwantitatieve en/of een bèta achtergrond en zit je in de masterfase of ben je net afgestudeerd? En heb je affiniteit met het analytische aspect van M&A? Ontdek of SINCERIUS bij jou past!

Meer weten?
Op werkenbijsincerius.nl vind je onze vacatures en uitgebreide informatie over ons. Rechtstreeks contact opnemen kan ook, via smits@sincerius.nl. Naomi Smits (HR Advisor) beantwoordt graag al je vragen over een carrière bij SINCERIUS.

Events held by SINCERIUS

Sloepevent_Website_Banner (1)

Sloepevent Sincerius

  • Sponsor: SINCERIUS
Amsterdam Apply now
Sloepevent_Website_Banner (1)

Sloepevent Sincerius

  • Sponsor: SINCERIUS
Amsterdam Apply now