Consultant Finance & Technology

Main Partners

Consultant Finance & Technology

Wil jij adviseren op de scheidslijn tussen strategie en implementatie en wil jij daarin écht verantwoordelijkheid krijgen? Zie jij jezelf als de CFO, CIO of CTO van de toekomst? Dan zoeken wij jou!

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Als Consultant Finance & Technology help jij onze klanten te navigeren door complexe Finance & IT transformaties. Je werkt in de eerste jaren van je carrière binnen verschillende organisaties en aan uiteenlopende projecten; zelfstandig waardoor je eindverantwoordelijkheid draagt of in een klein team waarbij je kunt leren van ervaren managers. Hierdoor krijg je de kans om verantwoordelijkheid te nemen, impact te maken en je te ontwikkelen.

Afhankelijk van de opdracht zal de verhouding tussen adviseren, managen en implementeren variëren. Je staat dus in het middelpunt van de verandering en geeft vorm aan de bedrijven van de toekomst.

Je ontwikkeling staat bij ons centraal en daarom bieden wij een uitgebreid management development programma met verschillende trainingen, modules en coaching die ervoor zorgen dat jij aangereikt krijgt wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en te presteren bij de klant en zodat jij helemaal klaar bent voor de toekomst.

Je bent onderdeel van de Finance & Technology solution je en kunt dus leren van kennis en kunde van ervaren (Senior) Managers, Directors en een netwerk van CFOs, CTOs en CIOs. Ook wordt er onderling veel informatie gedeeld door middel van gesprekken en brainstormsessies met beschikbare tutors, je counselor, en je talentmanager.

WAT GA JE DOEN?

Elke opdracht is maatwerk, en je werkt aan uiteenlopende opdrachten zoals bijvoorbeeld:

  • Adviseren over hoe een grootbank haar personeelskosten omlaag kan krijgen door technologische innovaties.
  • Bij een Real Estate Investment Trust de business requirements omzetten naar IT requirements, om zo een software te kunnen kiezen en deze te implementeren als onderdeel van hun digitale transformatie.
  • Evalueren en managen van risico’s die technologische innovaties met zich mee brengen in het digitaliseren van klantcontact.

WAT BRENG JIJ MEE?
Denk je als een consultant en werk je als een manager? Heb je een sterke empathie, lef, energie en een gezond zelfvertrouwen? Kun je mensen mee krijgen in je acties en ideeën? Wil je je nog verder ontwikkelen binnen Finance & Technology en zie je jezelf als de CFO, CIO of CTO van de toekomst? Dan bieden we jou de kans!

Wij zoeken naar een universitaire studieachtergrond in Data Science, IT, Bedrijfskunde, Finance & Control, Accountancy, Innovation, Process management (of soortgelijke studies binnen Economisch of IT vakgebied). Je kunt als starter bij ons aan de slag of je neemt al een paar jaar werkervaring mee.

SOLLICITEREN
Voor meer informatie over Boer & Croon kun je onze website bezoeken www.boercroon.nl. Je kunt ook
contact opnemen met onze recruitmentafdeling via recruitment@boercroon.nl of je kunt direct
solliciteren via deze button:

Apply Now