Become a member

BDO insight day

BDO logo Sefa

De wereld ligt aan je voeten. Je hebt talent. Ambities. En de drive om het te gaan maken. Maar waar komen jouw talenten het best tot hun recht? En waar voel jij je écht op je plek? Ontdek het tijdens de BDO Insight Day. 

Op dinsdag 30 oktober 2018 bieden wij jou graag een nieuw perspectief op de start van jouw accountancy carrière. Tijdens de  BDO Insight Day ontdek je zelf de waarde van, wat wij noemen, een kantoor met het beste van twee werelden: een wereldwijd kennisnetwerk én sterke regionale betrokkenheid.

In je aanmelding kun je aangeven met welk kantoor jij kennis wilt maken: Alkmaar, Alphen aan de Rijn/Rijswijk, Amstelveen, Apeldoorn/Hengelo, Arnhem, Breda/Roosendaal, Eindhoven/Maastricht, Dordrecht/Rotterdam, Groningen, Tilburg of Utrecht!

Programma
Je start de dag op een BDO-vestiging van jouw keuze. Daar word je persoonlijk ontvangen door de partner en maak je kennis met de collega’s op de vestiging. Samen met andere studenten ga je op onderzoek uit en kom je meer te weten over de BDO organisatie. Next stop: de klant! Jouw buddy (een assistent accountant) neemt je mee naar het controleteam bij de klant. Wat je hier gaat doen? Controles uitvoeren! Samen met het auditteam. Zo ervaar je hoe het écht is om bij BDO (samen) te werken. Vanuit de klantlocatie reis je vervolgens met je buddy door naar een eetgelegenheid in de regio. Hier ontmoet je de studenten en BDO collega’s van de andere vestigingen en sluiten we de dag gezamenlijk af met een heerlijk diner.

Apply