Internship

Audit Experience voor WO-studenten

Main Partners

Ga je mee met de Mazars Audit Experience naar Parijs? Dé gelegenheid om het audit-vak te ervaren, inhoudelijk aan de slag te gaan met een audit business case, de cultuur en collega’s van Mazars te leren kennen en wellicht je scriptie- of starterscontract te bemachtigen.

Wat breng je mee?

 • Bezig met het derde jaar van een WO bachelor- of masteropleiding van een Accountancy-opleiding (of je hebt affiniteit met Audit & Accountancy en volgt bijvoorbeeld de opleiding Bedrijfskunde)
 • Enthousiasme en ambitie
 • Beschikbaarheid van 6 t/m 8 maart 2024 voor de Audit Experience
 • Beschikbaarheid op 13 of 15 februari 2024 voor de selectiedag

Wat bieden wij?

 • Experience waarbij je het auditvak ervaart en de cultuur en collega’s van Mazars leert kennen
 • Leerzame trip waarin je leert van de beste audit professionals
 • Inkijkje in het vak door middel van een echte, internationale business case
 • Audit Experience naar Parijs op kosten van Mazars
 • Vliegende start van je carrière

Wat ga je doen?

Tijdens de driedaagse Audit Experience ervaar je het auditvak bij Mazars. Je werkt inhoudelijk aan een echte, internationale audit business case en tegelijkertijd leer je onze organisatie en collega’s kennen. Je werkt tijdens de Audit Experience vanuit ons hoofdkantoor in Parijs en naast de inhoud van het vak zal er veel aandacht zijn voor samenwerking, jouw ontwikkeling en de diverse cultuur van Mazars. Natuurlijk gaan we ook met elkaar Parijs verkennen. Na de Audit Experience bij Mazars ga je wellicht met een scriptie- of starterscontract weer naar huis!

Je ontdekt tijdens deze Experience (6 t/m 8 maart) hoe divers het audit-vak is en hoe het is om op een audit-afdeling bij Mazars te werken. Daarnaast ga je aan de slag met een interessante business case gericht op audit. Vanzelfsprekend zijn onze professionals ook aanwezig, om je te begeleiden, om je tips te geven en om te ontdekken wat jij nodig hebt in je persoonlijke ontwikkeling. Zo weet je zeker dat je uit deze ervaring het maximale haalt. De Experience start eigenlijk al tijdens de selectiedag. Hier krijg je een inkijkje in het audit-vak en het werken bij Mazars en kunnen we al kennis met elkaar maken.

Waarin maken wij het verschil?

Bij Mazars geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht. Je krijgt een vaste mentor die jou je hele stageperiode begeleidt en coacht en je komt terecht in een betrokken en hecht team waar een goede werksfeer heerst. De lijnen naar collega’s en partners zijn kort. Daarnaast krijg je veel ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontwikkelen in de breedte, zowel in werkzaamheden als in klantenpakket.

Binnen onze organisatie vinden we het belangrijk om onze maatschappelijke rol samen met onze collega’s serieus te nemen. Daarom krijgt iedere Mazariaan de mogelijkheid om jaarlijks 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de Mazars Foundation.

Over Mazars in Nederland

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen wij onze klanten en dragen wij bij aan de maatschappij. Dit kunnen we niet zonder onze medewerkers: zij spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij stimuleren onze collega’s dan ook om zich in elke fase van hun carrière te blijven ontwikkelen. We zetten mensen boven processen en je kunt bij ons écht impact maken. Collega’s ervaren Mazars als een mensgerichte organisatie met een toegankelijke managementstijl, een goede balans en een open feedback- en coachingcultuur. Kiezen voor Mazars betekent dat je aan het roer staat van je carrière en dat je van het begin tot het eind zelf je koers bepaalt.

 • 10 vestigingen in Nederland
 • 1.100 medewerkers in Nederland
 • Actief in 95+ landen
 • 47.000 medewerkers internationaal
 • Percentage man/vrouw: 58% / 42%
 • Gemiddelde leeftijd: 35

Interesse?

Heb je interesse om mee te gaan met de Audit Experience naar Parijs? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je gegevens door via het sollicitatieformulier, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Voor meer informatie over de Audit Experience kun je contact opnemen met Inge van der Houwen via +31 (0)6 27 49 20 13. Zij helpt je graag verder.

Apply Now