Manager Learning and Development

Main Partners

Onze opdrachtgever heeft zich ambitieuze doelen gesteld voor de toekomst. Om vanuit continu leren invulling te geven aan deze doelen, zoeken wij versterking in de rol van Learning & Development Manager. Vanzelfsprekend ken jij alle ins en outs van Learning & Development en heb je hier duidelijke én creatieve ideeën over teneinde deze doelen samen met jouw HR en Business collega’s te realiseren.

Hier kom je te werken
Onze opdrachtgever is een juridisch dienstverlener en bestaat uit ruim 750 medewerkers waarvan ruim 550 als juridisch adviseur of behandelaar werkzaam zijn. Het opleidingsaanbod bestaat onder andere uit permanente educatie, inhoudelijke trainingen en vaardigheidstrainingen die veelal op onze locaties worden aangeboden. Daarnaast werken wij ook regelmatig met professionele en erkende opleidingsinstituten die ons aanbod completeren.

De Learning & Development Manager is onderdeel van de HR afdeling, welke verder bestaat uit de HR Business Partners, de Academy, Salarisadministratie, Recruitment en HR Support. Je direct leidinggevende is onze HR Directeur.

Onze opdrachtgever heeft een cultuur van je en jij. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Wat kan je verwachten?

 • Een salaris van tussen de 4500 en 6000 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een detacheringscontract en verschillende mooie (vervolg)opdrachten in het verschiet binnen of buiten de juridische sector bij grote invloedrijke bedrijven binnen en buiten de juridische sector.
 • Kans om bij onze partners door te groeien na je studie.
 • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor 36 uur per week en voor minimaal 6 maanden.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Pensioenopbouw (indien van toepassing) vanaf de 26 gewerkte weken.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via Bright.
 • Een vast coach vanuit ons die regelmatig proactief contact met je opneemt en waarbij je altijd terecht kunt. Je kunt sparren/schakelen over werkinhoudelijke situaties of over je verdere ambities.
 • Een vast contactpersoon voor al je administratieve en praktische vragen, zodat je altijd snel reactie krijgt.
 • De mogelijkheid om naar onze Bright-events te komen. Deze evenementen lopen uiteen van feesten tot bijscholingsdagen en hebben als doel het bijdragen aan een tijd die zowel leuk als leerzaam is.

En wie hebben we daarvoor nodig?
Als Learning & Development Manager ontwikkel en implementeer jij beleid op het gebied van Learning & Development. Je bent in je vakgebied het gezicht en aanspreekpunt voor Directie, Management en HR-collega’s. Je signaleert relevante marktontwikkelingen en bent in staat om deze om te zetten naar beleid, planning en concrete implementatie. Je geeft vorm aan de visie en uitvoering op Learning & Development binnen de opdrachtgever in brede zin waarbij het zwaartepunt zal liggen op thema’s als Leiderschapsontwikkeling, Talent Management en Loopbaanmogelijkheden.

Eisen:

 • Relevante HBO of WO-opleiding
 • Ruime kennis van Learning & Development en beschikt over projectervaring waarbij je een voortrekkersrol hebt ingenomen
 • Aanwijsbare managementsskills
 • Duidelijke ideeën over de invulling van de rol
 • De bereidheid je compleet in te zetten voor je eigen ontwikkeling

Ontwikkeling en doorgroei
Binnen Bright realiseren we ons dat we voor kwalitatieve groei steeds moeten zorgen dat we de beste mensen op de juiste plek hebben. Daarom investeren we in jouw persoonlijke doorgroei en ontwikkeling. Maar we verwachten ook dat je hierin zelf initiatief neemt en jezelf altijd op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied en jezelf blijft verbeteren.

Meer weten? Neem dan direct contact op met Paul Verwoert via paul@bright-people.nl of 0648909050.

Apply Now