Medewerker Financiële Administratie

Main Partners

Medewerker Financiële Administratie

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het verlenen van excellente administratieve ondersteuning? Ben jij zelfstandig, proactief, servicegericht én heb jij overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een mbo diploma in de richting van bedrijfsadministratie, financiële administratie of vergelijkbaar
 • Excellente beheersing van de Nederlandse taal, en redelijke beheersing van de Engelse Taal
 • Goede beheersing van het Office pakket, bij voorkeur ook kennis van CCS
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op de financiële administratie
 • Ervaring in de financiële of verzekeringsbranche is een pré

Wat kun je van ons verwachten?

 • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • Een goed, marktconform salaris van €1.995,- en €3.365,-,- afhankelijk van je ervaring
 • Een 13e maand
 • Een uitstekende pensioenverzekering
 • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Een informele en dynamische werkomgeving met een professionele uitstraling

Jouw functie
Wij zijn op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie die een belangrijke rol speelt in het vastleggen en bijhouden van de administratie. Jij werkt op de afdeling Finance en rapporteert aan de manager Finance & Control. Jij zorgt voor een kwalitatief goede, servicegerichte en professionele dienstverlening. Je verzorgt aan verzekeraars en overige derden en zorgt ervoor dat deze correct worden geregistreerd. Al deze gegevens verwerk jij in het systeem CCS. Daarnaast verzorg je de prolongaties van passieve maatschappijen (provinciaal), provisie boekingen, fiatteren van polis mutaties en het aansluiten van rekening-couranten van verzekeringsmaatschappijen. Tot slot communiceert je met de afdelingen over rekening courant en prolongatie verschillen.

Jouw kwaliteiten
Jij bent zelfstandig, proactief en resultaatgericht. Verder ben je zowel accuraat als flexibel. Je bent natuurlijk nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de voortgangsbewaking.

Jouw toekomst
Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

Het begint bij jou
Ben jij de Medewerker Financiële Administratie die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Juliette Baltus , via 06 343 903 76. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon
Juliette Baltus
0634390376
j.baltus@meijers.nl
HR Medewerker

Apply Now