SAP Traineeship

Main sponsors

Ben jij net afgestudeerd Bachelor- en/of Masterstudent en op zoek naar de kickstart van je professionele carrière binnen de combinatie van IT, consultancy en business? Start met ons SAP traineeship en word binnen een korte periode opgeleid tot functioneel of technisch SAP-consultant! Pas vervolgens direct je kennis toe binnen een door jou gekozen specialisatie bij een van onze klanten. 

Wat onze Trainees het meest op prijs stellen? Je krijgt een opleiding, een inkomen en een baan. Uiteraard word je goed begeleid. Deze succesvolle aanpak van ITrainee zorgt ervoor dat jij een mooie carrière in het vooruitzicht hebt.

SAP wereldwijd

SAP is in Europa de grootste softwareleverancier als het gaat om procesoptimalisatie en automatisering binnen bedrijven. SAP is marktleider op het gebied van business softwareoplossingen, bijvoorbeeld op het vlak van Logistiek, HR, Verkoop, Financiën, Management Informatie en Inkoop. SAP is wereldwijd het meest gebruikte ERP-pakket en grote organisaties zoals Philips, Unilever en PostNL werken met dit pakket. Er is veel vraag naar SAP-professionals. Dat is precies de reden waarom onze trainees zo waardevol zijn binnen deze organisaties!

ITrainee SAP College

Wanneer je start bij ITrainee begin je met een intensief traineeship, de eerste drie maanden volg je het SAP-college dat gegeven wordt door ervaren SAP-docenten. Dit sluit mooi aan op je studie die je net hebt afgerond. Je leert de praktijk vanuit de bedrijfskundige kant en de functionele SAP kant, waarbij je ook de technische kant van SAP leert kennen. Tijdens het traineeship wordt er iedere week een SAP test afgenomen om na te gaan of de kennis goed is overgekomen. Nadat je het SAP-college en een door jou gekozen specialisatie hebt afgerond ben je SAP-consultant. Vervolgens matchen we jou met een organisatie die aansluit op jouw interesses en ambities!

Vooropleiding

Je hebt met goed gevolg een Bachelor- en Masterstudie afgerond. De voorkeur gaat uit naar mensen met een vooropleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Financieel, Logistiek, Business Administration, Organisational Studies, Econometrie, information management of vergelijkbare studies. Daarnaast moet je Nederlandse taalvaardigheid goed zijn.

Alleen met een IT-opleiding?

Je hoeft voor een SAP traineeship zeker geen specifieke IT-opleiding gedaan te hebben. Het kan uiteraard wel, maar dat is zeker niet noodzakelijk. Een sterke BETA aanleg en interesse in het IT-vak zijn wel belangrijk. We testen hoe dan ook op voorhand of je over voldoende capaciteiten beschikt om in de korte lesperiode de SAP-kennis op te doen, wij leren je de rest. 

IT alleen voor nerds?

Bedrijven vragen steeds meer naar adviseurs die naast SAP-skills ook kennis hebben van mensen en bedrijfsprocessen. Met die combinatie van business, IT & People, onderscheid jij je van de andere SAP-professionals. Belangrijk is dat je goed kunt communiceren, een goed voorstel kan maken en de (interne) klant kunt helpen met hun werk in SAP. Puzzelen en problemen oplossen schrikt jou niet af! 

Carrière in SAP

Een logistieke klant van ITrainee krijgt per dag 100.000 orders binnen van een grote leverancier. De printer-onderdelen dienen binnen twee dagen bij de consument uitgeleverd te worden. Óf een grote bekende retail organisatie wil meer en betere managementinformatie over de verkoopresultaten van haar honderden filialen. Óf de klant wil een nieuw stuk software ontwikkeld hebben en vraagt jou om samen met de gebruikers te definiëren wat er moet komen en hoe het eruit moet komen te zien. Jou wordt gevraagd om dit te realiseren! 

Hoe definieer je dit proces en op welke manier geef je invulling aan de vertaalslag van dit proces met behulp van SAP. Zo zijn er nog veel meer projecten en opdrachten waar jij ingezet kan gaan worden. Dat kan op de terreinen Business Processen, Functioneel of Technisch. Uiteraard kan een combinatie van deze mooie vakgebieden ook! 

En nu?

Leuk dat ITrainee je een verhaal vertelt, maar lees het verhaal van Thomas eens. Of van Dorrie, Remco, Stefan, Bas, Nikki, King Keung, Eddy of … Misschien straks jouw verhaal wel?! Zie www.itrainee.nl/verhalen

Is dit wat voor mij?

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een traineeship bij ITrainee? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een eerste kennismaking! Lijkt dat je wel wat of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we kijken samen of het traineeship aansluit bij jouw interesses en ambities.

Op onze site lees je alle info nog eens rustig na: itrainee.nl

 

Apply Now