Senior associate audit

Main Partners

Hoe ziet jouw groeipad eruit? Ben jij als senior associate toe aan een volgende carrièrestap? Zet deze stap dan bij Qconcepts. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen en samenwerken met professionals die specialist zijn in hun sector.

Word Senior associate bij Qconcepts!

Hoeveel vrijheid wil je?

Je studie gaat goed en je nadert de eindstreep van masterfase of bent bezig met (jouw) post-master. Daardoor kom je natuurlijk niet helemaal onbeslagen ten ijs.

Ook heb je al praktijkervaring opgedaan. Ambitieus als je bent, ben je jouw grenzen aan het verkennen. Wat zijn jouw mogelijkheden? Wat zoek je in een baan?

Als je zoekt naar een meer ontspannen werkomgeving, waar je intensief begeleid wordt en kunt leren van en sparren met collega’s, lees dan verder. Wij helpen wij je om eruit te halen wat in je zit.

Bij Q heb je veel ervaren collega’s om je heen. Dit is een groot voordeel voor jouw ontwikkeling. En als jij op een bepaald onderwerp een echte specialist bent, kun jij ook anderen begeleiden. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid als je wilt.

Wat ga je doen?

Door de controle van eenvoudige en complexe posten uit te voeren, leer je het audit vak tot in de perfectie. Daarnaast krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om te laten zien wat je nog meer in je mars hebt. En natuurlijk stellen we je ook in de gelegenheid om je studie af te ronden.

De (door)groeimogelijkheden zijn legio. Je kunt alle kanten op. Private ondernemingen, healthcare, non-profit en woningcorporaties: in die sectoren zitten onze belangrijkste klanten. Je hoeft niet onmiddellijk te kiezen, maar je kunt ons wel alvast overtuigen dat er nog veel meer in je zit. Pak je kans!

Waar ga je werken?

In deze functie sta je in contact met al onze vestigingen en kandidaten over het gehele land. Deze functie vind je op al onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem, Amsterdam en binnenkort Enschede).

Uiteraard kun je ook hybride werken. Via onze Q Thuiswerkwinkel zoek jij zelf de apparatuur uit die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen vanuit huis.

Wat wij jou bieden

Werk en studie combineren
Wij zorgen dat jij de beste versie van jezelf kunt worden. We bieden een ontspannen werkomgeving, waar je intensief begeleid wordt en kunt leren van en sparren met collega’s.

Een hecht team
Je gaat werken binnen een hecht en zelfsturend team met specialisten. Met hen werk je samen op opdrachten, kun je sparren en ga je mee op gezellige uitjes.

Werken zoals jij wilt
Ben je een vroege vogel of eerder een avondmens? Wil je opstarten op kantoor en thuis je werk afronden? Geen probleem. Werk op de momenten wanneer het jou uitkomt en de locatie die daarbij past.

Goed geregeld!

Werken bij Qconcepts betekent werken in een uitdagende functie, prettige omgeving en samen met gezellige collega’s. En natuurlijk zitten onze arbeidsvoorwaarden ook goed in elkaar.

Vragen? En wil je aan de slag in Den Bosch, Arnhem of binnenkort Enschede? App of bel met María 06-57847532

Vragen? En wil je aan de slag in Amsterdam, Rotterdam of Sittard? App of bel met Duygu 06-57404219

  • Salaris en bonus. Deze functie start bij € 3.150 bruto per maand. Het exacte bedrag stemmen we op prestatie en verantwoordelijkheid. Een salarisplafond kennen wij niet, een goede bonusregeling wel.
  • Auto, laptop, mobiel en thuiswerkplek. Die krijg je van ons, zodat jij je werk goed kunt uitvoeren.
  • Vakantiedagen. 27 dagen per jaar en de mogelijkheid om er extra bij te kopen.
  • Opleiding. Ontwikkel jezelf met training on the job, interne en externe opleidingen.

Wat vragen wij?

In het team neem jij een zeer belangrijk onderdeel van de accountantscontrole voor je rekening. De kern van je werkzaamheden is dat je de administratieve organisatie, de interne beheersing en de jaarrekening van klanten onder de loep neemt. Een taak die nauw luistert en dus vraagt om een secure werkwijze. Kunnen we rekenen op jouw gevoel voor verantwoordelijkheid?

Je kunt bij ons aan de slag voor 32 tot 40 uur per week. We hebben een paar uitgangspunten voor deze functie:

  • Minimaal hbo-werk- en denkniveau.
  • Een master accountancy of RA-titel (of hiermee druk in de weer).
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen audit en/of accountancy.
  • Ervaring binnen 1 van de sectoren mkb+/private ondernemingen, Healthcare, binnenlands bestuur, non-profit of woningcorporaties.

Apply Now