Stagiair(e) Verzekeringen

Main Partners

Stagiair(e) Verzekeringen

Als je in het derde of vierde jaar van het HBO of WO zit, wordt het de hoogste tijd om je theoretische kennis in de praktijk te brengen en je handen uit de mouwen te steken. Voor de schermen, erachter of midden in de business. Waar je ook werkt en wat je ook doet: je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en zult tegelijk een hoop leren van je nieuwe collega’s. Ben jij op zoek naar een uitdagende meeloop of afstudeerstage in de financiële dienstverlening? En lijkt het je leuk om je te oriënteren binnen verzekeringen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten we van je?

  • Je volgt een HBO of WO-opleiding bij voorkeur richting rechten, bedrijfskunde, economie, FTA, financial services management of banking & insurance (indien je een andere opleiding volgt nodigen wij je ook uit te reageren)
  • Je bent communicatief, sociaal vaardig en proactief
  • Je bent uitstekend in het Nederlands en goed in het Engels

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een breed takenpakket met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Je wordt onderdeel van een team dat goed op elkaar is ingespeeld
  • Ruimte voor jouw stageopdracht(en)
  • De beste, gezonde lunches, veel fun en interessante vraagstukken
  • Een stagevergoeding van € 250,- per maand bij een MBO stage, € 350,- bij een HBO stage en € 400,- bij een WO stage o.b.v. 40 uur
  • In beweging blijven met het ASR Vitality programma en Meijers in vorm
  • Leuke, diverse collega’s
  • Mogelijkheid tot hybride werken

Jouw functie
Binnen Meijers ligt een schat aan informatie op je te wachten, zowel bij Meijers Assurantiën, Meijers Vitaal en binnen ons eigen Volmacht bedrijf. Je krijgt de kans om waardevolle input te verzamelen bij collega’s, klanten en relaties. Samen met je begeleiders bepaal je de grenzen van je stageopdracht of afstudeeronderzoek en maak je een goede verdeling tussen onderzoek doen en meewerken in de dagelijkse praktijk. Je staat er niet alleen voor. Je krijgt alle coaching die nodig is om er zeker van te zijn dat jij, je stagebegeleider en Meijers tevreden zijn met het eindresultaat. Afhankelijk van jouw voorkeuren en onze behoeftes ga je aan de de slag op één van onze afdelingen.

Jouw kwaliteiten
Je bent accuraat, weet van aanpakken en bent zowel service- als oplossingsgericht. Je bent een teamplayer, leergierig en resultaatgericht. Je legt makkelijk contact en laat je niet snel uit het veld slaan.

Jouw toekomst
Wij zijn een onafhankelijke makelaar in assurantiën sinds 1973 met ruim 300 medewerkers. Meijers is een familiebedrijf, dat vóel je als je binnenstapt. Ambitieus, wendbaar en laagdrempelig. We vinden werken aan je eigen toekomst belangrijk. Daarom krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. We begeleiden profit en non-profit klanten bij hun risico’s en verzekeringen. Denk aan grote Internationale organisaties of bedrijven waar Holland trots op is. Dan gaat het over schepen die overdwars liggen in het Suezkanaal, giraffen in dierentuinen over de hele wereld, tot urban bars en clubs.

Het begint bij jou
Ben jij de stagiair die het verschil gaat maken bij Meijers? Solliciteer dan via onderstaande online sollicitatie formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Juliette Balstus, via 06 343 903 76. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon
Juliette Baltus
0634390376
j.baltus@meijers.nl
HR Medewerker

Apply Now