Meijers

About us

Meijers is een onafhankelijke makelaar in verzekeringen en adviseur voor risicomanagement. Als familiebedrijf staan we voor continuïteit, want dat is een voorwaarde voor elk gezond bedrijf. We bemiddelen tussen verzekeraars en zakelijk verzekerden. En geven advies over hoe onze klanten hun risico’s het beste afdekken. We hebben een groot netwerk van klanten en partners en zijn actief lid van het grootste internationale netwerk van onafhankelijke assurantiemakelaars, WBN.

Bij Meijers werken circa 240 professionals in een modern en goed bereikbaar kantoorpand in Amstelveen. Met een omzet van 25 mln. in 2017 groeien we jaarlijks en verwelkomen we gemiddeld zes pas afgestudeerden en 8 stagiaires per jaar.

What we offer

Bij Meijers krijgen ambitieuze WO’ers veel kansen. Via ons Young Potential Programma ontdekken ambitieuze talenten alle facetten van het verzekeringsvak. In het programma ligt de nadruk op ervaring, inhoudelijke kennis, het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het vormgeven van jouw loopbaan. Je start in een functie waar je interesse ligt – en je krijgt de mogelijkheid om je op meerdere functies te oriënteren en te bepalen welke richting jouw voorkeur heeft.