string(9) "index.php"

Intern Shopper & Customer Marketing

Betaalde Shopper & Customer marketing stage bij sterke merken NIVEA, Hansaplast & Eucerin: Wil je stage lopen bij een wereldwijd bekend merk? Wij zijn op zoek naar toptalenten voor ons Shopper & Customer Marketing team in Amsterdam voor een betaalde stageplaats van zes maanden vanaf februari/maart 2019.

Read more

ING Campus Recruiter

ING zoekt een Campus Recruiter met expertise binnen de startersmarkt die primair verantwoordelijk is voor de arbeidsmarktbewerking en werving van talentvolle studenten en starters voor o.a. ons International Talent Programme (traineeship) en stages.

Als Campus Recruiter maak je deel uit van een hecht Campus Recruitment team van drie collega’s. Tevens ben je onderdeel van een multidisciplinair team binnen People Services; Career Development.

Read more

Meewerkstage HR Trainee Management

ING zoekt een enthousiaste WO stagiair voor de afdeling Talent Acquisition binnen het team Key Potentials. Als stagiair binnen dit team heb je veel contact met trainees, eigen verantwoordelijkheid in het selectieproces, help je bij het coördineren van events, is er veel ruimte voor eigen initiatief en ben je onderdeel van een dynamisch team met vijf professionele traineemanagers en drie campus recruiters. Spreekt dit je aan? Weet jij van aanpakken? Ben jij een multi-tasker met affiniteit voor werving, selectie en ontwikkeling van jonge ambitieuze mensen? Dan is deze unieke stage iets voor jou!

Read more