Assistent Accountmanager MKB

Als Assistent Accountmanager MKB voer je met name zelf online klantgesprekken waarin je de klant adviseert en informeer over producten, diensten en efficiënt bankieren. Je inventariseert de behoeften van de klant op basis van financiële positie

Read more

Junior M&A Consultant

Getting deals done – Bij Marktlink waarderen we ondernemerschap, in onze opdrachtgevers en onze mensen. Iedere starter heeft partner-potential en het gezamenlijke doel om het beste uit zichzelf en Marktlink te halen. Wij bieden jou een interessant groeipad en een kleurrijke toekomst. Wat vragen we van jou? Hard werken en een uitmuntende inzet. Voel je je aangesproken? Check onze vacature voor Junior M&A Consultant.

Read more

Junior Consultant Valuations

Als Junior Consultant Valuations voer je opdrachten uit op het gebied van bedrijfswaarderingen. Dit doe je bij geschillen en gerechtelijke procedures, investeringsbeslissingen, herstructureringen, verslaggevingsvraagstukken en in het kader van bedrijfsopvolging.

Read more

Assistant Audit

Ben jij ondernemend ingesteld en net klaar met je hbo- of wo-opleiding accountancy of bedrijfseconomie? Als Assistant Audit zet je op zelfstandige wijze je eerste stappen binnen de auditpraktijk.

Read more