Full-time

Assistent Accountant RA

Main Partners

Schakel jij mee in een snel groeiende onderneming en heb jij een passie voor Accountancy? Dan zoeken wij jou!

Dit is jouw functie
Je gaat aan de slag voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches in het grotere MKB. Je werkt als Assistant Accountant in een team met Junior en Senior Assistant Accountants. Dit doe je grotendeels bij de klant. Begeleiding en ondersteuning krijg je van de Supervisor.

Dit zijn je collega’s
Wij zijn een team van ongeveer 35 collega’s. Wat het team zo leuk maakt? Ieder individu is gedreven en heeft de teamspirit. We werken voor elkaar en met elkaar. Het is een groep met mensen die veel willen leren, maar ook elkaar veel leren. De groep is hecht en er is altijd iemand die een luisterend oor voor je heeft als dat nodig is.

Onze klantenportefeuille is zeer divers maar we bedienen voornamelijk het grotere middenbedrijf, zowel nationaal als internationaal. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden in een DGA omgeving en private equity investeringen en internationale structuren waarbij we wisselend optreden als groepsaccountant (en wij als accountant eindverantwoordelijk zijn), maar ook als component accountant (rapporteren aan groepsaccountant).

Dit wordt je werkplek
RSM Hoofddorp bevindt zich in het moderne en duurzame kantoorpand Pharos. Gemakkelijk te bereiken vanuit omliggende steden, met parkeervoorzieningen en het NS station Hoofddorp pal naast onze voordeur. In Hoofddorp werk je samen met ongeveer 150 collega’s. Je vindt hier de collega’s van HR, Marketing, Compliance, Accountancy, Tax en ons internationale Business Consulting team.

Dit is jouw profiel
Jij bent doortastend en deskundig. Jij beschikt over een nauwkeurige en professioneel kritische instelling en hebt hierdoor inzicht in de problematiek van de ondernemer.

Als Assistent Accountant herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent startend of hebt maximaal 4 jaar werkervaring (Afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Accountancy) of volgt vanuit het VWO het RA traject;
  • Bezig met de RA-opleiding of hebt ambitie om de RA-opleiding te volgen;
  • Je bent een teamplayer;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.

Dit bieden wij jou
RSM beschikt over de dynamiek van een snelgroeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Je krijgt te maken met uitdagende cliënten en opdrachten. Daarnaast bieden we je uitgebreide (arbeids)voorwaarden, waaronder:

  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
  • Hybride werken: Je hebt de mogelijkheid om het werken op kantoor af te wisselen met thuiswerken.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Je krijgt van ons een Individueel Keuzebudget (IKB), mobiliteitsregeling, vitaliteitsbudget en pensioenregeling.
  • Onboarding: Wij  zorgen voor een goede start van jouw nieuwe baan. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand aan jouw eerste werkdag.

Geïnteresseerd?
Solliciteren, meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met Sophie Lammers, onze Corporate Recruiter:

Contactpersoon: Sophie Lammers

Telefoon: 06 82 22 62 25

E-mail: slammers@rsmnl.nl

Als je bij ons solliciteert
Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. Daarnaast doen wij een Google achtergrondcheck. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.

 

Apply Now