Full-time

Assistent Accounting & Reporting

Main Partners

Schakel jij mee in een snel groeiende onderneming en heb jij een passie voor Accountancy? Dan zoeken wij jou!

DIT GA JIJ DOEN

Je wordt onderdeel van een enthousiast en energiek team. Het is een uitdagende functie met een diversiteit aan taken. Zo krijg je in deze functie te maken met afwisselende accountantswerkzaamheden. Je vervult een belangrijke rol om de zaken achter de cijfers duidelijk te krijgen. Wij kennen een open en informele sfeer die gericht is op een goede samenwerking tussen onze collega’s.

DIT BEN JIJ

Jij bent ambitieus en inventief. Jij weet door jouw sociale vaardigheden te werken in een open en informele sfeer.

Als Assistant Accounting & Reporting herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde HBO BE/ACC opleiding en bent eventueel studerend voor de AA-opleiding;;
  • Proactieve werkwijze waarbij cliëntbelang centraal staat;
  • Je hebt een professioneel-kritische werkhouding en een inventief en ambitieus karakter;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ

  • Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Noa Dekker
+31627092236
ndekker@rsmnl.nl

Apply Now