Audit Trainee

Main Partners

Wil jij jouw carrière een kickstart geven? Meld je dan aan voor een van onze exclusieve traineeships.

Bij ons val je gelijk met je neus in de boter. Als audit trainee bij Qconcepts ben je verzekerd van de beste opleiding en begeleiding om je accountancyskills verder te ontwikkelen. En je doelstelling om registeraccountant te worden, te realiseren.

Wat ga je doen?

Vanuit je studie en/of je huidige baan ben je bekend met het controleren van een jaarrekening. Bij Qconcepts is dat een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Een taak die nauw luistert en dus vraagt om een secure werkwijze.

Je gaat aan de slag binnen een van onze teams, met de lopende klantopdrachten. In ieder team werken bijna uitsluitend senior professionals die hun kennis en ervaring graag met jou delen. Zo kun jij leren terwijl je aan het werk bent.

Hoe ga je werken?

Je wordt niet gelijk in het diepe gegooid. Zo ziet jouw persoonlijke coach erop toe dat jij de beste begeleiding krijgt die je kunt wensen. Wekelijks krijg je een training die op jouw niveau is afgestemd. Ons interne opleidingsprogramma zorgt ervoor dat jij zowel je vakspecifieke kennis, je IT skills als je persoonlijke vaardigheden kunt bijspijkeren.

Uiteraard besteden we ook aandacht aan jouw persoonlijke groei. Wil je meer en kun je meer? Alles kan. Wij helpen jou graag om jouw persoonlijke ambities binnen Qconcepts te realiseren.

Waar ga je werken?

Je kunt alle kanten op. Deze functie vind je namelijk op al onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem, Amsterdam en binnenkort Enschede). Binnen de teams wordt gewerkt voor klanten in het MKB, Healthcare, non-profit en woningcorporaties.

Je kunt dus werken vanuit onze vestigingen, maar uiteraard kun je ook hybride werken. Via onze Q Thuiswerkwinkel zoek jij zelf de apparatuur uit die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen vanuit huis.

Wat wij jou bieden

Werk en studie combineren
Wij zorgen dat jij jouw studie kunt halen, door de juiste kennis te bieden, werklast beheersbaar te houden en voldoende tijd voor studie te bieden.

Een hecht team
Je gaat werken binnen een hecht en zelfsturend team met specialisten. Zij helpen jou een stevig fundament te leggen voor je verdere carrière, zijn jouw klankbord en nemen je mee op gezellige uitjes.

Werken zoals jij wilt
Ben je een vroege vogel of eerder een avondmens? Wil je opstarten op kantoor en thuis je werk afronden? Geen probleem. Werk op de momenten wanneer het jou uitkomt en de locatie die daarbij past.

Goed geregeld!

Werken bij Qconcepts betekent werken in een uitdagende functie, prettige omgeving en samen met gezellige collega’s. En natuurlijk zitten onze arbeidsvoorwaarden ook goed in elkaar.

Vragen? En wil je aan de slag in Den Bosch, Arnhem of binnenkort Enschede? App of bel met María 06-57847532

Vragen? En wil je aan de slag in Amsterdam, Rotterdam of Sittard? App of bel met Duygu 06-57404219
Salarisindicatie. Wij zorgen voor een marktconform salaris, gebaseerd op jouw ervaring.
Auto, laptop, mobiel en thuiswerkplek. Die krijg je van ons, zodat jij je werk goed kunt uitvoeren.
Vakantiedagen. 27 dagen per jaar en de mogelijkheid om er extra bij te kopen.
Opleiding. Ontwikkel jezelf met training on the job en interne / externe opleidingen.

Wat vragen wij?

Jij bent van harte welkom om het vak te leren binnen onze organisatie. Wel is het erg belangrijk dat je al op een open manier kunt samenwerken en communicatief sterk bent. Je gaat namelijk samenwerken met ervaren professionals en we verwachten dat jij zelf aangeeft hoe jij jezelf wilt ontwikkelen. Alles is mogelijk.

Je kunt bij ons aan de slag voor 32 tot 40 uur per week.

We hebben een paar uitgangspunten voor deze functie:

  • Een studie in de financiële richting op hbo- of wo-niveau, waar jij mee bezig bent of die jij hebt afgerond.
  • De ambitie om registeraccountant te worden en daarvoor te studeren.
  • Een open en leergierige werkhouding die je helpt om jezelf verder te ontwikkelen.
  • De ambitie om écht goed te worden in je vak.

Apply Now