IT auditor

Main Partners

Bepaal voor een groot deel jouw route om je ambities te realiseren. Als fulltime IT auditor binnen accountancy controleer je minimaal 50% van je werktijd jaarrekeningen. En de rest? Dat heb je helemaal zelf in de hand bij Qconcepts. Werk hoe je wilt in samenwerking met uiteenlopende mkb-klanten. Zo blijf jij groeien in je vak én maak je IT audits bij Qconcepts toonaangevend. Letterlijk! Ben je er klaar voor?

Volledige controle over je eigen werk

IT-audits in het kader van de jaarrekeningcontroles uitvoeren doe je graag, goed en veel. Toch ben je ook graag met andere zaken bezig binnen het mkb in de randstadregio. Denk aan het realiseren van diverse adviestrajecten en IT-projecten. Van het verbeteren van IT-functies tot het realiseren van informatievoorzieningen en informatiebeveiligingen. Of het optimaal inregelen van processen en systemen. Zo help je klanten succesvol gebruik te maken van IT en risico’s te beheersen. Of maak van jouw briljante plan werkelijkheid samen met een hecht team vol ervaren IT-auditors en accountancyprofessionals. Komt dat even goed uit. Bij Qconcepts krijg je het best van beide werelden. Zonder dat je er ook maar iets voor in hoeft te leveren. Binnen de afgesproken kaders krijg je alle ruimte om optimaal inzicht te krijgen en gebruik te maken van de IT-omgeving van de klant. Specifiek als het gaat over jaarrekeningcontroles. Daarnaast help je die omgeving tot in detail te begrijpen en vervolgens te vertalen naar kansen en bedreigingen voor de jaarrekeningcontrole en de klant. Zit alles goed in elkaar om de audit uit te voeren? Of ga je samen met de accountant op zoek naar een andere werkwijze? En welke verbetermogelijkheden identificeer je voor de klant? Jouw ervaring telt. Laat ons ook vooral weten waar je in wilt groeien. Dan gaan we samen kijken naar alle mogelijkheden. Beloofd.

De bagage die jij meebrengt

Rustig afwachten tot een opdracht jouw kant op rolt? Je neemt veel liever zelf het heft in handen. Graag zelfs! Want we moedigen jouw initiatieven absoluut aan. Tegelijkertijd ben je iemand die de verantwoordelijkheid op zich durft te nemen. Je bent het best te beschrijven als: eerlijk, betrouwbaar en ondernemend. Met jouw vakkennis en analytische vaardigheden inspireer je jouw collega’s. En zij jou, want samen bereik je nog veel meer voor uiteenlopende klanten van Qconcepts. Daar ben je trots op. Verder heb je:

 • een RE-titel of studerend hiervoor.
 • minimaal 2 jaar ervaring binnen IT audit, het liefst binnen accountancy.
 • de bereidheid om te reizen in en rondom de randstad.
 • enige ervaring met data-analyses. Geen must, wel mooi meegenomen.

Hier kunnen je op rekenen

We willen je graag fulltime aan ons binden. Een 40-urige werkweek is dan ons uitgangspunt aan de onderhandelingstafel. Wil je minder werken? Dan kunnen we het daar zeker over hebben. Uiteraard staat daar ook een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Zo kun je bij ons rekenen op:

 • een salaris passend bij jouw functie en verantwoordelijkheden.
 • 27 vakantiedagen per jaar.
 • een auto van de zaak.
 • een laptop en mobiele telefoon.
 • een bonusregeling afhankelijk van je performance en prestaties.
 • een tijd-voor-tijdregeling.
 • voldoende (interne) opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • een onkostenvergoeding voor telefoon en internetverbruik.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om, in overleg met het team, thuis te werken.
  via onze Q Thuiswerkwinkel zoek jij zelf de apparatuur uit die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen vanuit huis.

Pak je rol bij Qconcepts

Zie je het zitten om bij Qconcepts IT audits nóg meer op de kaart te zetten? Neem dan contact op met Duygu Aydogan via 06 – 57 40 42 19 of Stuur dan een bericht duygu.aydogan@qconcepts.nl.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Marc Zoeter, IT auditor en adviseur bij Qconcepts, via 06 – 20 60 24 48. Mailen kan ook via marc.zoeter@qconcepts.nl.

Zien we een match? Dan ontmoeten we elkaar op 1 van onze vestigingen. Tijdens onze kennismaking spreek je 3 tot 4 mensen uit het team, verdeeld over 2 gespreksronden. Je bepaalt zelf met welke teamleden je spreekt. Hebben we een klik? Dan toosten we tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek graag op een succesvolle samenwerking.

Goed om te weten
Vind je Qconcepts interessant en is dit niet je plek? Neem dan contact op met Duygu Aydogan. Vanwege onze groei nemen wij namelijk doorlopend mensen aan en we houden van overcapaciteit.

Apply Now