string(9) "index.php"

Part-time student job: Data and Excel support in tech scale-up

To support our growth, we are looking for a working student who can help our marketing-, sales- and customer success teams with some extra brainpower and data skills. It is the perfect job for anyone who is thinking about a career related to consultancy, banking, business intelligence or accounting.

Read more

Commerciële Stage

Als commerciële stagiair ben je actief voor zowel sales, marketing als customer succes. Deze combinatie geeft je goed inzicht in hoe de totale commerciële motor van een scale-up zorgt voor groei. Marketing is zowel B2B als B2C, dus je kunt ook hier van beide kanten leren. In deze rol werk je direct samen met de CEO en Head of Marketing.

Read more

Associate Consultant

Als associate consultant maak je complexe data-analyses en los je strategische uitdagingen op voor grote organisaties (met name multi-nationals). Je krijgt bij Focus Orange de kans je breed te ontwikkelen en door te groeien tot consultant. Met jouw analyses en adviezen ondersteun je ganisaties in het maken van de juiste beslissingen rondom de inzet van hun werknemers.

Read more

Afstudeeronderzoek Assetmanagement

Wij zoeken uitmuntende studenten die willen afstuderen op het gebied van Assetmanagement.

In ons werk zien wij dat de wens voor het uitvoeren van risico gestuurd beheer en onderhoud van objecten diverse vraagstukken met zich mee brengt. Voor het professioneel managen van assets moet je bijvoorbeeld de juiste informatie en kennis in huis hebben voor het beheersen van risico’s, moeten medewerkers de vaardigheden hebben om over hun vakgebied heen te kijken en moeten de bedrijfsprocessen passen bij assetmanagement. Vragen waar organisaties tegenaan lopen zijn: Wat is de impact van een onderhoudsstrategie op de operationele inzet van een object? Wie neemt welke besluiten? En hoe worden deze besluiten genomen? Wie is verantwoordelijk voor het beheren van de essentiële gegevens van het object? Deze vragen brengen vaak zelfs een organisatieverandering met zich mee. Jij kunt er een rol in hebben om dit tot in de haarvaten van een organisatie te implementeren

Read more

Intern Shopper & Customer Marketing

Betaalde Shopper & Customer marketing stage bij sterke merken NIVEA, Hansaplast & Eucerin: Wil je stage lopen bij een wereldwijd bekend merk? Wij zijn op zoek naar toptalenten voor ons Shopper & Customer Marketing team in Amsterdam voor een betaalde stageplaats van zes maanden vanaf februari/maart 2019.

Read more