string(9) "index.php"

Junior Management Consultant Value Management

Voor ons Corporate Strategy team, bestaande uit 19 teamleden, zoeken we nieuwe collega’s. Het expertiseteam Value Management houdt zich bezig met het (financieel) onderbouwen van investeringsbeslissingen door middel van het in kaart brengen van de baten en het maken van businesscases. Andere projecten bestaan bijvoorbeeld uit het identificeren en monitoren van KPI’s, identificeren van oplossingen door middel van Benefits Logic workshops en change management hieromheen.

Read more

Traineeship Business Analytics

Introductie.
De financiële wereld verandert in razendsnel tempo. Ontwikkelingen als Robotics, Internet of Things, Artificial Intelligence, Business Analytics zullen ervoor zorgen dat de financiële functie er over een aantal jaar heel anders uit gaat zien. Daarom groeit de behoefte aan sterke, talentvolle business analisten. Enthousiaste jonge professionals die honger hebben naar nieuwe kennis en ervaring. Die zichzelf continu verbeteren, zodat ze de wereld iets te bieden hebben. Met frisse ideeën over hoe het beter kan en initiatief nemen. Ben jij er klaar voor?

Meld je dan nu aan voor het Traineeship Business Analytics van ConQuaestor!

Read more

Junior Consultant Transactional Services

Wie? Je hebt een (bijna) afgeronde wo master bedrijfseconomie, accountancy of aanverwante studie.
Wat? Uitvoering van (vendor) due diligence onderzoek en advisering bij fusie en overname trajecten.
Waarom? Ruimte om te groeien en te leren van de opdrachten die je uitvoert binnen een ambitieuze internationale organisatie en de persoonlijke en open werksfeer.
Waar? Jouw standplaats is Amsterdam, maar je bent landelijk actief bij het uitvoeren van opdrachten met veelal internationale contacten.

Read more